WhatsApp’tan Yatay Görüntülü Konuşma Desteği!

WhatsApp’a ekran paylaşma ve yatay modda görüntülü görüşme yapma desteği geliyor. WhatsApp, görüntülü görüşmeler için yeni dönem başlatıyor. Android için WhatsApp Beta’da test edilen ekran paylaşma özelliği sürüm içerisinde yayınlandı. Bu özellik ile görüntülü görüşmelerde ekran paylaşımı yapılabilecek

WhatsApp, görüntülü aramalar için iki yeni önemli özelliği devreye aldı. Ekran paylaşımı ve yatay mod desteği sunan WhatsApp, görüntülü arama deneyimini geliştirmeyi amaçlıyor. Ayrıca bu özellikler ile Zoom ve Google Meet gibi araçlar ile rekabet edecek.

Yeni özellik WhatsApp’ı daha geniş kullanım kolaylığı sağlıyor. İsterseniz iş arkadaşlarınızla bir dosya üzerinde çalışabilecek isterseniz de online alışveriş yaparken aile üyelerinden fikir alabileceksiniz.

Ekran paylaşımını kullanmak için görüntülü arama sırasında yeni bir ‘Paylaş’ simgesi görünecek. Bu düğmeye tıkladıktan sonra bir uygulama penceresini veya tüm ekranını paylaşmak mümkün olacak. Ancak ekran paylaşımı için WhatsApp’ın bazı izinler isteyeceğini de belirtelim.

WhatsApp ayrıca video aramaları için yatay mod desteği de sunacak. Kullanıcılar artık akıllı telefonlarını yatay olarak döndürerek sohbet edebilecek. Bu, ekran paylaşımı yapmayı da kolaylaştıracak. WhatsApp, iki yeni özelliğini önümüzdeki günlerde küresel olarak erişime açacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back to Top