Merhaba Komşum

Biz 1. tur seçimlerden sonra Beyoğlu’nda siyasi partilerden bağımsız olarak bir araya gelen, insanlarız. Belki içimizden bazılarımız seninle selamlaşıyor, belki senden alışveriş yapıyoruz. Hepimiz biliyoruz ki sadece sokağımızı değil, ekmeğimizi, aşımızı geleceğimizi seninle paylaşıyoruz.

Sana yalan söylediklerini bilmek içimizi acıtıyor ve bizi vatanımızın geleceği için çok korkutuyor. O yüzden sana bu mektubu yazmaya karar verdik.

En başta Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan mitinglerde bir video gösterdi. Terör örgütü PKK’nın sözde üst düzey yöneticisi CHP’yi destekliyormuş, Haydi dediği bir video gösteriyorlar. O video külliyen, katmerli bir yalan. Bir cumhurbaşkanı yalan bir video gösterir mi? Ama gösteriyor işte. Araştır sen de göreceksin. Komşum, seni terörle korkutuyor, kötü bir montajı gerçek gibi sunuyorlar.

Hüda-Par diye bir parti ile sayın Erdoğan işbirliği yaptı, 4 milletvekili ile meclisimize girdiler. Bu Hüda -Par denen parti kurucuları kim biliyor musun? Hizbullah terör örgütünün liderleri. Bu terör örgütü bu ülkenin emniyet müdürünü şehit etti. Bizim devletimizin emniyet müdürünü! Gaffar Okan’ı. Bunun olmadığını söylüyorlar. Bir oy daha alabilmek uğruna meclisimize bu katilleri getirdiler. Teröristle kim işbirliği yapıyor, gör komşum.

Biz, hayatımızı paylaştığımız herkesin kendi kararlarını veren mutlu insanlar olmasını istiyoruz komşum, ama sen söyle en çok kadınlar ezilmiyor mu ülkemizde? Sayın Erdoğan, hali hazırda kadınları koruyan yasayı iptal etmek istiyor. AKP yöneticileri sayın Özlem Zengin bu yasayı savunduğu için neler yaşadı?
Daha yazacak çok şey var komşum, ama en çok bizi üzeni yazalım.

Sana Dünyada yediğimiz gıdanın en çok arttığı ülke olduğumuzu söylemiyorlar. Üstelik 1,5 yıldır! Ekonomiyi bitirdiler, ekonomiyi bitirdiklerinin onayını senden istiyorlar.

Sana bir çok şeyi söylemiyorlar komşum, vatan elden gidecek dışında.

Evet vatan elden gidecek canım komşum, biz de en çok bundan korkuyoruz. Eğer sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın iktidarı devam ederse, devletimizin en başından itibaren yalan söylemenin kabul edildiği, güçlü olanın zayıf olanı ezdiği, ilişkiler karşılığında devletimizden pay koparılan, mutsuz, huzursuz bir yer olacak vatanımız.

Çünkü sana yalan söylüyorlar ve yalanların yönettiği bir yerde huzur olmaz.

O yüzden, sana ihtiyacımız var. Bu seçimde sandığa gel ve 27 yıl devlette çalışıp tanıyan herkesin KUL HAKKI yemediğine şahitlik ettiği Kılıçdaroğlu’na oy ver.
Beyoğlu’ndan Komşuların

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back to Top