Generali Sigorta için Duyarlı bir Serüvene Atıldık!

genero
Biz Yaptık, Biz Yaptık!
Mobil uygulama ve oyunlara odaklanan Bi’ Fark Yarat Digital tarafından, Unity3D oyun motoru ile geliştirdiği oyun, özel karakterin tasarımları da dahil olmak üzere 3 ayda hem IOS hem de Android için hazırlanarak oyunsever çocuk ve gençlerin beğenisine sunuldu.
Generali Sigorta, bu kez de 03-15 yaş arası çocuk ve gençleri hedef aldı:
Sigorta sektöründe 150 yıllık köklü bir geçmişe sahip Generali Sigorta, insanların hayatına değer katma vizyonu doğrultusunda ilerlediği yolda, gerçekleştirdiği ilklerin yanısıra, hayat kolaylaştıran teknoloji yatırımları ile de dikkat çekmeye devam ediyor ve bu kez 03 – 15 yaş arası çocuk ve gençlere sesleniyor.
Bi’ Fark Yarat Digital, Unity3D Oyun Motoru ile birlikte, Generali Sigorta’nın bu vizyonuna destek olmak adına, gençlerin ve çocukların sigorta bilincini artırıp farkındalığın sağlanmasına katkıda bulunacak bir mobil oyun geliştirdi.
Generali Sigorta’nın yalın ve akıllı sigortacılık anlayışının örnek bir ispatı, olan “Genero’nun Serüvenleri”nde gerçek dünya ile oyun dünyası arasında bağlantı kuruluyor ve eğlenerek öğrenmenin güzel etkileri bir kez daha gözler önüne seriliyor.

“Genero’nun Serüvenleri”nde Sigorta Hep Yanında!
Oldukça ilgi çekecek oyunda özel olarak tasarlanan Genero isimli genç kahramanın hikayesi, tahtı oğluna devretmek isteyen babasının Genero’yu macera dolu serüvenlere göndermesi ile başlıyor. Birbirinden zorlu görevleri tamamlamak için yola çıkan Genero’nun başına gelenleri çözebilecek en büyük destekçi ise, Generali Sigorta’dan yapmış olduğu sigortaları oluyor.
Eh, daha ne diyelim; Bizim tasarladığımız oyunda, çocuklara ve gençlere keyif almak kaldı! Bu maceraya siz de ortak olmak isterseniz, “Genero’nun Serüvenleri”ni indirmek için Playstore ve App store’u ziyaret etmeyi unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back to Top